Hei kahvilayrittäjä, konditoria, leipuri, kondiittori, kotileipoja!

Home / Kilpailu / Hei kahvilayrittäjä, konditoria, leipuri, kondiittori, kotileipoja!

Hei kahvilayrittäjä, konditoria, leipuri, kondiittori, kotileipoja!
Espoolainen paikallisyhdistys Träskändan kartanon ystävät ry. on avannut leivoskilpailun Auroraleivoksen löytämiseksi. Voittaja valitaan sunnuntaina 6.8. järjestettävässä tapahtumassa Träskändan puistossa!
Haemme leivoskilpailuun osallistujia leipomoista, kahviloista ja konditorioista, ja myös yksityisistä leipojista. Kilpailuun saa ja kannattaa osallistua, sillä nyt etsitään vastinetta tai vaikkapa arvoistaan seuraa esimerkiksi Runebergin leivokselle! Aloita siis leivoksen suunnittelu ja kehittely, tee koeversioita, maistata ystävilläsi ja osallistu kilpailuun! Ilmoittaudu sähköpostitse: kilpailu(at)auroraleivos.com (viimeistään 1.8.2017.)

Träskändan kartanon ystävät ry. tekee vapaehtoisesti ja paikallisesti työtä komean ja kauniin Träskändan kartanon säilyttämiseksi ja korjaamiseksi.
Espoon kaupungin omistuksessa oleva kartano ja Aurora Karamzin ovat kulttuurihistoriallisesti arvokas osa Suomen historiaa ja kartanon päärakennus yksi Espoon merkittävimmistä arvorakennuksista. Päärakennus on kuitenkin ajan saatossa päässyt pahoin rapistumaan. Toivomme, että kartano korjataan pikaisesti rakennuksen arvoa ja Aurora Karamzinin perintöä kunnioittaen. Olemme aloittaneet Träskändan kartanon pelastamiseksi kuntalaisaloitteen: www.kuntalaisaloite.fi/fi/aloite/3045
Herätämme Auroraleivos-kilpailulla positiivista huomiota Träskändan kartanon kunnostamista, Aurora Karamzinia ja meidän kaikkien hienoa historiaamme kohtaan.

Tapahtuma Träskändan puistossa sunnuntaina 6.8.2017
Träskändan kartanon ystävät ry. järjestää muutaman muun paikallisyhdistyksen kanssa mukavan kesätapahtuman, jossa juhlitaan Aurora Karamzinin syntymäpäiviä.  Kutsumme alueen asukkaita juhlistamaan Aurora Karamzinin syntymäpäivää monipuolisella ohjelmalla ja tarjonnalla. Asiantuntijat kertovat  kartanosta ja Suomen itsenäisyysvuosien historiasta Espoossa, tapahtumassa on korkeatasoista musiikkitarjontaa klassisen musiikin taitajilta, lisäksi tapahtuman kävijöitä palvelee ajan henkeen sopiva kahvila. Viime tapahtumassa maaliskuussa vieraili n. 3000 kävijää. Leivoskilpailun voittaja saanee siis varmasti ison yleisön ympärilleen.

Yhteystiedot:
Lisätietoa voit kysyä myös Träskändan kartanon ystävät ry:n sähköpostista:
info(at)traskandankartano.fi

Leivoskilpailuun osallistutaan ilmoittautumalla sähköpostitse:
kilpailu(at)auroraleivos.com